Tuulivei Sailing Teamin laser-kausi 2004

Kausi 2004 alkoi talvilomaviikolla Italiassa lyhyillä purjehduksilla niin Martin standardirikillä kuin Miikan radial-rikilläkin. Matkasta ja sen pääteemasta optipurjehduksesta lisää täältä.

Martin kausi jatkui Laser-liiton kuivaleirillä maaliskuussa.

Miikka päätti siirtyä optarista laser radialiin pääsiäisen leirin ja kisan jälkeen. Seuraavassa kuvia poikien treeneistä Mattias Lindforsin kanssa 2.5.:

Viikonloppuna 15.-16.5. Miikka osallistui laser radialilla Cottonfield Cupiin NJK:lla. Alla kuvakimaraa tuuliselta lauantailta - tuulta oli näissä kuvissa 7-8,5 m/s, kuten kuvista näkyy ei jolla vielä aivan pysynyt vaakasuorassa:

Cottonfield Cupissa Miikka sai sunnuntaina toisessa startissa hienosti 8. sijan. Martti oli lauantain poikien huoltoveneenä ja sunnuntaina vesillä. Cottonfield Cupin tulokset täällä.

Heltorstaina Miikka oli Mattiaksen kanssa vesillä reippaassa tuulessa 4.7-rikillä. Viikonloppuna 22.-23.5. Miikka oli mukana Laser-liiton leirillä HSK:lla.

5.-6.6. pidettiin GK:lla kauden ensimmäinen radial ranking-kisa. Miikka purjehti neljänneksi, ollen sunnuntaina yhdessä lähdössä toinen. Tulokset täällä.

Heinäkuussa vuorossa oli kauden päätavoite, laser 4.7 MM/EM-kisat Garda-järvellä Italiassa 17.-24.7., järjestäjäseurana Fraglia Vela Riva ja kansainvälinen laser-liitto. Miikka oli pronssifleetin 8., ja koko kisan 148. 280 purjehtijasta. Juttu ja kuvia kisasta löytyy täältä. Kommentteja ja kokemuksia Garda-järven pohjoispään tuulista ja taktiikasta Rivan radalla on koottu tänne.

28.-29.8. järjestettiin Turussa TPS:llä ensimmäiset laser radial SM-kisat, joissa Miikka oli 15. ja nuorista 8., suomalaisista nuorista 4. Tulokset täällä.

17.-19.9. Miikka oli kymmenhenkisen suomalaisjoukkueen mukana Pärnussa osallistuen siellä regattaan laser 4.7-rikillä. Tulokset täällä.

Martti

Tämä sivu on päivitetty viimeksi 1.10.2004