s/y Tuulivei - Lokikirja 2006

s/y Tuulivei pääsi vesielementtiin 6.5. kotisatamaansa ESF:n Amiraalisatamaan. Kevätkunnostuksessa tehtiin tähänastinen ennätys, Martti pääsi aloittamaan talvella lumen alla vaurioituneen pressutelineen purkamisen hieman lyhennetyn työpäivän jälkeen perjantaina iltapäivällä ja Pekka Parppei nosti veneen ja maston lauantaina iltapäivän lopulla. Perheen asuessa Hampurissa ei nyt ollut mahdollisuutta järjestää asialle enempää aikaa. Suunnitellut huollot ja tarkastukset kuitenkin saatiin tehtyä, mutta montaa tuntia yöunelle ei jäänyt perjantain ja lauantain välisenä yönä aikaa.

Pääosa perheestä muutti takaisin Suomeen kesä-heinäkuun vaihteessa, ja tänä kesänä Tuulivei pääsi jälleen purjehtimaan!.

11.-14.7. Simo, hänen koulukaverinsa David Hampurista isänsä Arendin kanssa ja Martti purjehtivat Espoosta Hankoon lämpimässä ja hyvässä säässä. Matkalla käytiin parissa Merikarhusatamassa ja pojat pääsivät uimaan ja kalastamaan. Simon kalansaalista oli ruokapöydässä parinakin päivänä.

26.-30.7. tehtiin vielä Hangosta käsin lenkki Hangon läntisen selän yli ja sitten sunnuntaiksi Espooseen kotisatamaan ESF:lle. Alla muutamia kuvia sumuisesta illasta Hangossa 28.7. ja rennosta matkustamisesta ja kesäpäivästä nautimisesta ajettaessa vastatuulessa kapealla rantaväylällä koneella kohti kotia.

Tuulivein kausi päättyi 1.10. kun Pekka Parppei taas otti veneen maston alas ja nosti veneen talvisäilytyspukilleen.


Tämä sivu on päivitetty viimeksi 7.10.2006