s/y Tuulivei - Lokikirja 2010

s/y Tuulivei pääsi oikeaan elementtiinsä 15.5., joten vappupurjehdus jäi tänä vuonna väliin. Toukokuun viimeisenä viikonloppuna avattiin kausi osallistumalla Merikarhujen kevättalkoisiin.

Kesän alusta iltoja ja viikonloppuja kului maissa (Sallan ylioppilasjuhlien ja niihin valmistautumisen merkeissä) mutta myös veden alla, tiimin suoritettua laitesukelluskorttien avovesiosuudet. Oheisessa kuvassa varustamon hallituksen puheenjohtaja ja kippari tyytyväisinä suoritusten valmistuttua.

Juhannuspurjehduksella oli mukana koko joukko - Kirsin ja Martin mukana olivat Miikka, Salla, Mosse ja Simo sekä tietenkin laivakoira Kiki. Pienellä sovittelulla saatiin kaikki mahtumaan veneeseen, ja vaikka juhannusaatto oli hieman sateinen korvasivat kaunis aatonaatto ja kaunis sää juhannuspäivänä ja sunnuntaina aaton pienet kastumiset.

Juhannusretkellä myös päästiin nauttimaan uudesta istumalaatikon lattiaritilästä ja uusista ovista:

Juhannuksen jälkeen alkoi varmistua, että veneelle löytyi uusi ostaja. Juttu niistä vaiheista löytyy täältä. Martti jatkoi juhannuksen jälkeen töitä, mutta illat kuluivat venettä esitellessä naapurimaasta tulleelle (siinä vaiheessa) ostajakandidaatille ja asioiden sitten edettyä veneen tyhjennyksessä.

Lyhyen loman myötä lomapurjehdus kulki Hangosta lähteen, Merikarhusatamien lisäksi käytiin Turussa ja Maarianhaminassa.Maarianhaminassa perhe hyvästeli Sirenan ja kippari vei sen Ahvenanmeren yli uusille omistajilleen.


Tämä sivu on päivitetty viimeksi 20.7.2010