s/y Tuulivei - Lokikirja 2016

s/y Tuulivei pääsi vesielementtiin huhtikuun lopussa. Kesken maston virittämistä ja juoksevan rikin köysien pujoittamista saatiin nauttia takatalvesta kun raekuuro täytti istumalaatikon lumella. Purjehduskausi aloitettiin vappupurjehduksella Kaivopuiston rantaan. Aurinkoisessa kevätsäässä mukana olivat Rosita, Miikka, Salla ja Simo kipparipariskunnan ja laivakoira Kikin lisäksi, Simo juhli opiskelijavappua Turussa.

Juhannus vietettiin Merikarhujen saaressa vuoden pisimmistä päivistä ja lyhyimmistä öistä nauttien.

Lomapurjehdus suuntautui aluksi itään ja Villen DI-valmistujaisia juhlimaan. Menomatkalla yövyttiin Suomenlinnassa ja itäisen Suomenlahden Merikarhusatamissa.

Kotkassa Miikka tuli mukaan veneeseen ja purjehdimme länteen, ja saimme Tammisaaressa Rositan, Rockyn ja Fasun mukaan veneeseen.

Turussa myös varumismiespalveluksena aloittanut Simo piipahti veneessä ensimmäisellä viikonloppulomallaan. Turusta matka jatkui Saaristomeren satamiin, ja näimme niin hylkeitä ja lintuja kuin kaunista luontoakin. Kävimme myös yleisölle avatussa Örön linnakesaaressa ja teimme vuokrapyörillä retken saaren ympäri.Kotimatkalla saimme vielä Sallan ja Villen kyytiin Hangosta.


Tämä sivu on päivitetty viimeksi 10.12.2017