s/y Tuulivei - Lokikirja 2018

Kesän alussa purjehdustiimiin hankittiin toinen vene, Ohlson 22 Bula-Bula. Sen on tarkoitus olla erityisesti nuorison käytössä lyhyempiin retkiin ja seuran viikkokisoihin osallistumisessa. Bula-Bulaa varustettiin innokkaasti asumis- ja retkeilyvarustuksen päivittämisellä ja siihen hankittiin spinaakkeri. MP Venekuomu teki Bula-Bulaan hienon doghouse-tyyppisen sprayhoodin.
Kesällä 2018 Tuuliveissä oli uusi laivakoiraoppilas Hula rakkaan Kiki-koiramme päästyä paremmille luunpurentamaille edellisenä syksynä. Hula on edeltäjäänsä paljon haastavampi luonne - ehkä todellisempi parsonrusselterrieri? Kesän aikana oli kuitenkin myös hyviä hauvahetkiä. Hula jaksoi ihmetellä pakoputkesta roiskuvaa jäähdytysvettä. Hellepäivinä lotraaminen vesivadissa kannella oli mielipuuhaa. Erilaista pientä tuhmuutta tuli tehtyä kuitenkin sen verran, että laivakoiratutkinnon läpäiseminen jäi tulevaan kesään.


Juhannus oli totuttuun tapaan viileä ja tosi tuulinen. Ehdimme aatonaaton iltana Skrubböseen leppoisassa säässä, mutta aattona alkoi tuulla. Salla ja Ville olivat mukana juhannuksenvietossa.

Kesälomapurjehdus eteni Hangosta Örön ja Utön kautta Ahvenanmaalle ja Uuteenkaupunkiin. Utössä otettiin perinteinen majakkakuva.


Rosita ja Miikka koiriensa Rockyn ja Fasun kanssa olivat mukana kahdessa vaiheessa, Örön käynnillä ja matkalla Kustavista Hankoon. Simo oli joitakin päiviä mukana sitä ennen ja palasi autolla Kustavista Espooseen. Hellepäivinä oli mukavaa uida veneen perästä. Nähtiinpä yhdessä saaressa "ihmishyljekin" kun Miikka testasi avovesiuintivarusteitaan.Tämä sivu on päivitetty viimeksi 30.6.2019