s/y Tuulivei - Lokikirja 2019

Tuulivei laskettiin vesielementtiin ja masto nostettiin 25.4.2019. Vene saatiin purjehdusvalmiiksi niin, että pääsimme vappulounaalle Kaivopuiston rantaan Rositan ja Miikan kanssa.

Keväällä tehtiin töitä myös tiimin toisen, kesällä 2018 hankitun veneen, s/y Bula-Bula Ohlson 22:n kanssa. Sen pohja puhdistettiin ja siihen maalattiin uudet primer- ja eliönpoistomaalit ja Lasse Ingvallin teettämät uudet ikkunat asennettiin paikalleen.

Kesällä Rosita ja Miikka sekä Salla ja Ville tekivät purjehdusretkiä Bula-Bulalla.

Talven aikana Tuulivein moottorin äänieristys rakennettiin uudelleen. Kesän 2018 helteet olivat lopullinen niitti vanhalle eristykselle, joka alkoi kuoriutua liimauksistaan ja aiheutti yhden pitkän illan siivoustyöt Utössä. Erityksen rakentaminen jatkui vielä laiturissa, mutta kesäkuun puolivälissä vene oli kokonaan purjehdusvalmis.

Kesäkuun puolivälissä Martti teki Sallan ja Villen kanssa viikonloppupurjehduksen. Lauantain menomatka oli kryssiä kohtuullisessa 8+ m/s tuulessa ja melko tiheässä sumussa.

Juhannuspurjehdus tehtiin Merikarhujen Skrubbö-saareen Simon, Sallan ja Villen kanssa. Lisäksi Rosita ja Miikka tulivat sinne Bula-Bulalla. Juhannus oli pitkästä aikaa aurinkoinen ja lämmin, vain yksi sadekuuro tuli juhannuspäivänä ja juhannuspäivä oli melkoisen tuulinen - silloin kuitenkin oltiin keula kiinni rannassa.


Lomapurjehdus suuntautui länteen. Pitkästä aikaa päästiin Gullkronaan, käytiin Österskärissä ja päästiin kunnolla purjehtimaan.

Kauden lopulla osallistuttiin Merikarhujen venetsialaisiin.


Tämä sivu on päivitetty viimeksi 15.8.2019